vaderdag cadeau tijdschrift


zelfgemaakt cadeau


moederdag cadeau kind


partypakjes kortingscode


excel courses online groupon


trekking staatsloterij juni 2019


Open publication

– Free

publishing

More kinderboek

Het boek en het album zijn hier te koop:

webshop

facebook comments

Jilster - Samen een mooi tijdschrift maken! | Jilster.nl
Met Het Collegaboek heb je een uniek cadeau voor het afscheid van een collega. Jij en je collegas vertellen welk kledingstuk hij of zij nooit meer aan hoeft, wat hij of zij zou meenemen naar een onbewoond eiland, maar ook wat zijn of haar beste eigenschap is.
facebook comments
Kraam geen onzin uit tegen rouwenden tijdens een
Dag van de leerkracht. Op 5 oktober is het de dag van de leerkracht. Op alle scholen zijn leerkrachten de personen die er toe doen voor de leerlingen, dus is het een goed idee om op die dag de leerkrachten eens extra in het zonnetje te zetten.
facebook comments
Charlie Temple kortingscode: 10% + €5 korting in …
Zelf een tijdschrift maken doe je eenvoudig met Jilster. Een zelfgemaakt tijdschrift is een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of het afscheid van een collega, maar is ook erg geschikt voor zakelijke doeleinden!
facebook comments
79 beste afbeeldingen van Laatste schoolweek / …
Handig om te weten over Charlie Temple. Als je bij Charlie Temple jouw bestelling op werkdagen voor 18:00 uur plaatst, dan kun je jouw aankoop de volgende dag al bij je thuis verwachten.
facebook comments
jufjanneke.nl - Leerkrachten op school
Let op bij wat je zegt tegen mensen die een overlijden moeten verwerken. Wees niet ongevoelig, zeg geen domme dingen en denk na. Een opmerking die jij er misschien maar onbeholpen uitflapt, omdat ook jij niet hebt geleerd hoe medelevend en begripvol te …
facebook comments
facebook comments